top of page

Hi,,there

Met veel plezier en passie leg ik jullie verhaal vast. Kom hier wat meer te weten over mijn verhaal.

33345852_10211835366460075_2689055698058215424_o.jpg

Leuk je te ontmoeten!

Ik ben Nathalie, fotografe uit Stekene & een zotte doos met een onvoorwaardelijke liefde voor fotografie. Ik durf zeggen dat ik de mooiste job ter wereld heb. Ik fotografeer in mijn eigen stijl en durf al eens een mopje te maken tijdens het fotograferen. Resultaat? Spontane, vaak hilarische en onvergetelijke foto's!  Als ik achter mijn lens sta, zit, lig, hang,... verdwijnt de hele wereld rondom mij. 

 

Bij mij kan je terecht voor huwelijks -, liefdes -, communie -, zwangerschaps -, & familiefotografie.  

Naast een fotoshoot in Stekene is het natuurlijk geen probleem om elders in de provincie of land of Europa te fotograferen.

Ik heb 6 jaar fotografie gestudeerd en studeerde af met grootste onderscheiding. Achter de schermen ben ik altijd bezig.  Zo volg ik momenteel een opleiding masterportret. Ik heb een romantische fotografeerstijl en werk heel graag met natuurlijk licht.

 

Ik ben een zotte doos met een onvoorwaardelijke liefde voor fotografie, mijn gezin én mijn woef, Helena. Ik ben verslaafd aan koffie, maar laat ook altijd de helft van mijn tas staan. En ik ga he-le-maal uit mijn dak als er een nummer van George Michael of Prince door de boxen knalt & ik ontspan helemaal door de muziek van Nina Simone en Ella Fitzgerald.

 

What makes me happy? 

Kleine gelukjes, daar is waar het om draait. Een witte sangria met goed wat fruit, daar zeg ik volmondig ja tegen! Een lange wandeling in de natuur, een welgemeende knuffel, de zon op mijn gezicht, de geur van verse koffie met daarbij een lekker chocolaatje... daar word ik ongelofelijk gelukkig van. Als het goed weer is, kan je mij ook altijd in de tuin terugvinden met een aperitief in de hand én een lekker stukje vlees op de BBQ. Dit allemaal kunnen delen  met de mensen die ik graag dicht bij mij heb, vind ik fantastisch én belangrijk. 

 

Let's get to know each other!

Veel liefs,

Nathalie 

bottom of page