top of page

Baby belly shoots

Hey mooie mommy to be!

 

Een baby belly shoot of zwangerschapsshoot is een unieke gebeurtenis want je bent natuurlijk maar 1 keer zwanger van dit mooie kindje in jouw buik. Een baby belly shoot kan je maar 1 keer (per kindje uiteraard ;-)) inplannen. Het is dus een geweldige keuze om deze shoot vast te leggen! 

Dit niet alleen omdat jouw lichaam prachtige veranderingen doormaakt, maar ook omdat er een wondertje in je buik aan het groeien is. 

Je kan een zwangerrschapsshoot best inplannen tussen de 30 en de 35 weken, dan is jouw buikje het mooiste omdat vanaf week 35 de baby begint in te dalen. 

Welke kleren moet je aantrekken? Dat hangt natuurlijk af van de locatie. In de zomer en lente raad ik aan om kleren met pastelkleuren te dragen, in de winter en herfst zorgen de aardekleuren (oker, groen, bruin, zwart, beige, oranje) voor het mooiste resultaat. 

Het is ook altijd leuk om props mee te brengen. Ik denk dan aan een foto van de echo, schoentjes die je al gekocht hebt voor de baby, kleertjes,...

 

Verwen jezelf met een zwangerrschapsshoot en reserveer vandaag nog jouw shoot.

 

Services en tarieven

Luxepakket

website 5.jpg

Wat krijg je hier allemaal voor?

  • Een fotoshoot van 1uur

  • 30 foto's zelf uit te kiezen in hoge resolutie zonder watermerk

  • Een aantal door mij geselecteerde foto's worden ook in het zwart - wit omgezet 

  • Vervoerskosten inbegrepen in een straal van 20 km. Verder = €0.35 per kilometer

 

Kan je niet kiezen? Je hebt altijd de mogelijkheid om bovenop de 30 foto's extra foto's bij te bestellen aan €9/stuk of om heel het pakket aan 90 euro extra aan te kopen. 

Tarief:

€195

Mini-shoot

Zwangerschapsshoot.webp

Wat krijg je hier allemaal voor?

  • Een fotoshoot van 30 min

  • 10 foto's zelf uit te kiezen in hoge resolutie zonder watermerk

  • Vervoerskosten inbegrepen in een straal van 5 km. Verder = €0.35 per kilometer

Kan je niet kiezen? Je hebt altijd de mogelijkheid om bovenop de 10 foto's extra foto's bij te bestellen aan €9/stuk of om heel het pakket aan 90 euro extra aan te kopen.  

 

Tarief:

€110

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk. De foto's die ik tijdens de reportage maak, kunnen gebruikt worden op mijn website en/of sociale media ter reclame. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag wanneer je de shoot boekt. De factuur dient op de dag van de geplande shoot betaald te zijn. Voor de keuze van de foto's van jullie fotoboek, maak ik een selectie van de meest memorabele momenten. Een fotoboek moet een verhaal vertellen dat de dag van de shoot weergeeft: portretten, emoties en details in een samenhangend geheel gegoten.

Cadeautje

Wil je graag een gezinsshoot aan iemand cadeau doen? Dat kan met de Nathalie Maes Photography cadeaubon! Klik op de afbeelding voor meer info.

Produkten-30.jpg
bottom of page