top of page

Glamour en boudoir shoots

Ik vind het geweldig om het oude met het nieuwe te combineren. Ik had al van toen ik klein was bewondering voor de Hollywood glamour stijl met Marilyn Monroe & Audrey Hepburn als iconen. De film The Great Gatsby heb ik dan ook 10 keer opnieuw gezien omdat ik zo gefascineerd was door de glamoureuze stijl van de acteurs en actrices. Ik was ook altijd al gefascineerd door de fotografiestijl van vroeger. Ik heb me verdiept in het werk van fotografen zoals George Hurrell, Laslo Willinger,... en de belichting die ze in hun foto's gebruikten.

 

Toen ik mijn vijf jaar lange studie mocht afsluiten met een portfoliovoorstelling, wist ik dus ook meteen dat ik zou gaan voor de Glamour & Boudoir stijl gecombineerd met de oude belichting zoals dat vroeger gedaan werd. Om mijn portfolio tot een goed einde te brengen, heb ik natuurlijk heel wat opzoekwerk gedaan. Ik heb heel veel boeken gelezen: ik moest tot in detail analyseren en leren hoe de fotografen vroeger hun foto's belichtten. Ik bouwde ook elke keer de settings op, zocht op welke props ik moest gebruiken, voor welke make-up look ik per foto zou gaan, welke kledij er geschikt was. Hier kwam veel bij kijken, maar het was een ongelofelijk leuke periode en ervaring. Ik was dan ook super trots toen ik te horen kreeg dat ik met de grootste onderscheiding geslaagd was.

Vrouwen zijn vaak kritisch voor zichzelf en proberen altijd een betere versie van zichzelf te worden. Daarom wil ik vrouwen via een Glamour en Boudoir fotoshoot duidelijk maken dat ze prachtig zijn zoals ze zijn, zelf met de 'flaws'. Bij mijn Glamour & Boudoir shoots ligt de focus op de sterke en mooie vrouw die jij bent en om je op een sensuele manier in de kijker te zetten.

Your time to shine?

Deze shoot gaat altijd door bij je thuis; in de omgeving waar jij graag bent en jezelf op je gemak voelt. Wil jij jezelf graag in de kijker zetten door een Glamour & Boudoir shoot? Maak dan tijdig je afspraak. Ik kom naar je thuis en dan bespreken we de mogelijkheden en de prijzen samen. 

Cadeautje

Wil je graag een glamour of boudoir shoot aan iemand cadeau doen? Dat kan met de Nathalie Maes Photography cadeaubon! Klik op de afbeelding voor meer info.

Produkten-30.jpg
bottom of page