top of page

Familie en gezinsshoots

Voor deze reportages kom ik naar je thuis of speken we af op een plek waar jij en je gezin zich thuis voelen of waar je gezellig samen kan zijn met je gezin, vrienden of familie. Ik doe alsof ik deel van het decor ben, dus je hoeft vooral niet op mij te letten. Het enige wat jullie hoeven te doen is heel veel plezier maken en ik leg ondertussen deze leuke momenten vast met mijn camera. Niets moet, alles mag. Tijdens deze reportages voorzie ik tijd om zowel individuele als groepsfoto's te maken. Het resultaat? Een unieke reeks foto's die de alledaagse momenten in het leven in een pure vorm weergeeft. 

 

Heb je nog kleine/jongere kids? Dan kijk ik goed hoe zij zich gedragen. Heb je kids die bruisen van energie en die zonder problemen meewerken of zijn je kids eerder introvert en verstoppen ze zich nog graag achter mama en papa? Ik weet als fotograaf de tips en tricks om hoe dan ook je kinderen op hun gemak te stellen én pas mijn aanpak daarop aan. Zijn de kinderen niet zo klein meer (ja, ze worden snel groot,...)? Dan hoef ik hun gedrag natuurlijk niet meer te observeren. Klein of groot: ik leg de kleine, spontane momenten vast. De liefde, connectie en genegenheid binnen jullie gezin staat centraal. Ik leer jullie graag kennen en probeer daarom op voorhand een idee te hebben van hoe jullie zijn als gezin. De locatie moet natuurlijk ook bij jullie passen, dus bespreek ik graag samen wat jullie willen. Deze reportage wordt een leuk, gezellig en ongeremd gezins en of familiemoment. Het enige wat jullie hoeven te doen, is plezier maken, ik neem de foto's!

Als extraatje kan je ook een fotoboek door mij laten ontwerpen! Wil je graag iets tastbaars en kies je ervoor om een fotoboek door mij te laten ontwerpen? Dan krijg je toegang tot een persoonlijke galerij. Daarvoor krijg je van mij een link en een paswoord toegestuurd, waarbij je toegang krijgt tot je foto's en zo je favorieten kan aanduiden, die ik dan verwerk in je fotoboek. Zit je zelf boordevol ideeën? Ik hoor ze graag! Ik kan op afspraak de mogelijkheden met jou bespreken. 

Met een verse kop koffie natuurlijk!☕

Onder familieshoots vallen ook: 

 • babyborrels

 • verjaardagsfeesten (denk ook aan een sweet 16, een 50ste verjaardag,...)

 • jubileums

 • pensioensfeesten 

 • day in the life reportages (thuisreportage)

 • andere familiefeesten (hoe gek dan ook!)

Maak tijdig je afspraak! Zo ben je zeker van je plek.

 

Services en tarieven

Familieshoot

9.webp

Wat krijg je hier allemaal voor?

 • Een fotoshoot van 1.5 uur

 • +/- tss de 40 à 80 foto's in hoge resolutie zonder watermerk 

 • Een aantal door mij geselecteerde foto's worden ook in het zwart - wit omgezet

 • Vervoerskosten inbegrepen in een straal van 20 km. Verder = €0.35 per kilometer

 • Vanaf 6 personen

Kan je niet kiezen? Je hebt altijd de mogelijkheid om bovenop de 40 foto's extra foto's bij te bestellen aan €9/stuk of om heel het pakket aan 90 euro extra aan te kopen. 

Tarief:

€350

Gezinsshoot

Gezinsshoot Willow, Kimberly & Wouter-32 kopiëren.webp

Wat krijg je hier allemaal voor?

 • Een fotoshoot van 1 uur

 • 20 foto's zelf uit te kiezen in hoge resolutie zonder watermerk

 • Vervoerskosten inbegrepen in een straal van 20 km. Verder = €0.35 per kilometer

 • Maximum 8 personen (+25€ p.p)

Kan je niet kiezen? Je hebt altijd de mogelijkheid om bovenop de 20 foto's extra foto's bij te bestellen aan €9/stuk of om heel het pakket aan 90 euro extra aan te kopen.  

 

Tarief:

€195

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk. De foto's die ik tijdens de reportage maak, kunnen gebruikt worden op mijn website en/of sociale media ter reclame. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag wanneer je de shoot boekt. De factuur dient op de dag van de geplande shoot betaald te zijn. Voor de keuze van de foto's van jullie fotoboek, maak ik een selectie van de meest memorabele momenten. Een fotoboek moet een verhaal vertellen dat de dag van de shoot weergeeft: portretten, emoties en details in een samenhangend geheel gegoten.

Cadeautje

Wil je graag een themafeest aan iemand cadeau doen? Dat kan met de Nathalie Maes Photography cadeaubon! Klik op de afbeelding voor meer info.

Produkten-30.jpg
bottom of page