top of page

Engagement en loveshoots

Loveshoots

Ik leg alle verliefde blikken en liefdevolle aanrakingen vast op beeld zodat jullie prachtige tastbare herinneringen hebben voor later. We kiezen een locatie uit in overleg. Als jullie een locatie in gedachten hebben die voor jullie van grote emotionele waarde is, hoor ik het graag. Want op een loveshoot kunnen we dingen doen die bij een huwelijksreportage niet altijd mogelijk zijn. Bijvoorbeeld: de locatie bezoeken waar jullie elkaar voor het eerst ontmoetten, waar jullie voor het eerst op date gingen,... Maar ook: een romantische wandeling maken die op beeld wordt vastgelegd en zo veel meer. De foto's van jullie loveshoot kunnen ook perfect als save the date kaartjes dienen. 

 

 

 

We said yes yes yes! Zijn jullie verloofd? Een super dikke proficiat! Vanaf nu kunnen jullie volop beginnen dromen over jullie grote dag en begint het plannen ook al. De tijd voor het huwelijk mag natuurlijk ook niet vergeten worden. Tegenwoordig is verlovingsfotografie een belangrijk onderdeel geworden van het mooie proces van jullie huwelijksplanning. Een verloving is een prachtige tijd in jullie leven, en een fotoshoot is een geweldige manier om dat te herdenken. Een engagement shoot ademt creativiteit en vrijheid. Jullie kunnen je outfit kiezen én matchen en we gaan samen op zoek naar de perfecte locatie. Ik kan jullie intieme 1 op 1 momenten vastleggen zonder dat er iemand op staat te kijken. Voor een unieke reportage kunnen we bijvoorbeeld naar de plek teruggaan waar het aanzoek gebeurde, naar een favoriete plek die jullie delen,...

 

Engagement en loveshoots zijn ook een perfecte voorbereiding op jullie huwelijksdag omdat jullie mij als fotograaf beter leren kennen en ook een inzicht krijgen in mijn stijl van fotograferen. Op deze manier kunnen we goed met elkaar communiceren en zijn we helemaal klaargestoomd wanneer de grote dag aanbreekt. Zo kom ik ook te weten wat jullie verwachtingen en ideeën zijn. Ik vind dit als fotograaf een belangrijk aspect. De voorbereidende sessie maakt jullie comfortabeler om jullie grote dag soepel en zonder zorgen te laten verlopen. 

 

Maak tijdig je afspraak! Zo ben je zeker van je plek.

Engagementshoots

Services en prijzen

Standaardpakket

L&L voor de website-13.jpg

Wat krijg je hier allemaal voor?​

  • Een fotoshoot van 1 uur

  • 20 foto's zelf uit te kiezen in hoge resolutie zonder watermerk

  • Vervoerskosten inbegrepen in een straal van 20 km. Verder = €0.35 per kilometer

Kan je niet kiezen? Je hebt altijd de mogelijkheid om bovenop de 20 foto's extra foto's bij te bestellen aan €7/stuk of om heel het pakket aan 110 euro extra aan te kopen.  

 

Tarief:

€195

Luxepakket

Evelien & Robin-111.jpg

Wat krijg je hier allemaal voor?​

  • Een fotoshoot van 1 uur

  • 30 foto's zelf uit te kiezen in hoge resolutie zonder watermerk

  • Een houten USB stick 

  • linnen fotoboek van 15 x 20 cm (12 pagina's)

  • Een aantal door mij geselecteerde foto's worden ook in het zwart - wit omgezet

  • Vervoerskosten inbegrepen in een straal van 20 km. Verder = €0.35 per kilometer

 

Kan je niet kiezen? Je hebt altijd de mogelijkheid om bovenop de 30 foto's extra foto's bij te bestellen aan €7/stuk of om heel het pakket aan 75 euro extra aan te kopen.  

Tarief:

€295

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk. De foto's die ik tijdens de reportage maak, kunnen gebruikt worden op mijn website en/of sociale media ter reclame. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag wanneer je de shoot boekt. De factuur dient op de dag van de geplande shoot betaald te zijn. Voor de keuze van de foto's van jullie fotoboek, maak ik een selectie van de meest memorabele momenten. Een fotoboek moet een verhaal vertellen dat de dag van de shoot weergeeft: portretten, emoties en details in een samenhangend geheel gegoten.

Extra's

Als extra kan je ook een fotoboek, save the date kaartjes of uitnodigingen door mij laten ontwerpen! Wil je graag iets tastbaars en kies je ervoor om een fotoboek door mij te laten ontwerpen? Dan krijg je toegang tot een persoonlijke galerij. Daarvoor krijg je van mij een link en een paswoord toegestuurd, waarbij je toegang krijgt tot je foto's en zo je favorieten kan aanduiden, die ik dan verwerk in je fotoboek, het ontwerp van de uitnodiging of save the date kaartjes. Ik kan op afspraak de mogelijkheden met jou bespreken met een verse kop koffie!☕

Producten -1-2.jpg

Cadeautje

Wil je graag een engagement of loveshoot aan iemand cadeau doen? Dat kan met de Nathalie Maes Photography cadeaubon! Klik op de afbeelding voor meer info.

Produkten-30.jpg

Klaar om samen jouw ideale shoot te organiseren?

Ben jij nog op zoek naar een fotograaf om jouw droomhuwelijk op beeld vast te leggen? Of wil je graag een fotograaf voor je engagement/loveshoot onder de arm nemen? 

Neem dan gerust contact met me op zodat we in detail kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen en kom zo meteen ook te weten of je gewenste datum nog beschikbaar is. 


Ik kijk er alvast naar uit om je te ontmoeten! 

Just married
bottom of page