top of page

Cadeaubon

Produkten-30.jpg

Iemand verrassen met een fotoshoot is altijd een tof en origineel idee! Een fotoshoot is een prachtig cadeau om te krijgen en is geschikt voor elke gelegenheid! Een verjaardag op de planning staan? Je ouders verwennen voor moederdag of vaderdag? Een leuk geschenkje onder de kerstboom? Je wederhelft verrassen? Iemand bedanken of in de bloemetjes zetten? Het kan allemaal! 🎁

Geef het gewenste bedrag door en ik maak er een mooi pakje van! ​Cadeaubonnen kunnen gratis bij mij worden opgehaald na afspraak of verzonden worden aan een meerprijs. Wil je last-minute een bon cadeau doen? Contacteer mij dan en ik doe mijn best om er zo snel mogelijk een pakje van te maken zodat je de bon de dag zelf nog kan komen ophalen. Je kan betalen bij afhalen. Als je kiest voor verzending via post, krijg je de factuur per mail. Deze dient betaald te worden alvorens de cadeaubon opgestuurd wordt. 

Vul onderstaand formulier in om je cadeaubon te bestellen. 

 

  

Geef hier door wanneer je de bon graag zou komen ophalen. Ik bevestig via mail of telefonisch wanneer en hoelaat je de bon mag komen ophalen. Liever de cadeaubon ontvangen via de post? Ik probeer ze telkens de dag zelf of ten laatste de dag na de bestelling te verzenden. Geef hieronder gerust door hoe ik je kan bereiken. 

Heb je nog een vraag voor mij? Is de cadeaubon bestemd voor een speciale gelegenheid (vaderdag, moederdag, Kerst, een verjaardag,...)? Laat het mij dan weten en ik maak er iets moois van! 

bottom of page